Immofluisteraar verkoopt boerderij met stalgebouwen en weilanden in Bree

Promo
12 jan 2021
Door Horseman Kristof

Boerderij met stalgebouwen en weilanden op ca. 1,17ha met uitbreidingsmogelijkheden van 5ha te Bree.

Deze eigendom op ca. 1,17ha bevindt zich op een toplocatie in Bree: vlakbij het centrum, dichtbij de Nederlandse grens en toch midden in het groen. Het geheel omvat een gerenoveerde woning, 3 stalgebouwen en weilanden met mogelijkheid tot uitbreiding van 5ha grond.

- Woning: (renovatiejaar 2007, ca. 282m²)
De woning is volledig gelijkvloers ingericht en omvat een inkomhal, een gastentoilet, een gezellige leefruimte met houtkachel en een eethoek, een gerenoveerde keuken met aansluitend een veranda met speksteenkachel. Daarnaast omvat het gelijkvloers een wasplaats, 3 slaapkamers, een gerenoveerde badkamer met ligbad en inloopdouche, een kelder en een inpandige garage.

- Stalgebouwen en weilanden:
3 stalgebouwen maken deel uit van de boerderij. Het eerste stalgebouw heeft een oppervlakte van ca. 825 m² (ca. 12m x 43m en ca. 16m x 18m). Het tweede stalgebouw heeft een oppervlakte van ca. 620 m² (ca. 14m x 43m). Tenslotte heeft het derde stalgebouw een oppervlakte van ca. 440 m² (ca. 10m x 42m). De boerderij wordt omringd door weilanden, waarbij de mogelijkheid is om uit te breiden met 5ha grond.

Een ideale eigendom voor elke dierenliefhebber!

Klik hier voor meer informatie.