HORSEMATCH international brengt ruiters en paarden op een discrete manier samen

Promo
20 okt 2020
Door Horseman Kristof

“For every rider there is the right horse. You just need to match them”
 
Met deze visie in het achterhoofd en vanuit de eigen ervaringen in de fokkerij, opleiden en verkoop van sportpaarden werd een nieuw initiatief opgericht door sportstal ’t Bildeken en stal d’Ive.
 
HORSEMATCH.international is het sporthorse match making platform, waarop iedereen die een springpaard zoekt of een tof sportpaard te koop wil aanbieden, zich gratis kan registreren.
Het concept is zeer eenvoudig.  Een sportruiter op zoek naar het gepaste paard specifieert aan welke eisen dit paard dient te voldoen.
Een eigenaar, ruiter of sportstal die fijne springpaarden te koop wil aanbieden kan de juiste informatie betreffende zijn paard doorgeven, zoals foto’s, video en medische data. 
 
Wat HORSEMATCH.international uniek maakt is dat de informatieuitwisseling tussen eigenaar en potentiële koper steeds discreet gebeurt en niet via een publiek toegankelijke website waarop iedereen kan zien welke paarden te koop aangeboden worden en wie op zoek is naar sportpaarden.
De aangeleverde data betreffende een aangeboden paard wordt netjes voorgesteld op 1 webpagina per paard.
Enkel wanneer een potentiële match tussen ruiter en paard gemaakt is, ontvangt de ruiter een link naar de betreffende webpagina die, na het ingeven van een paswoord, kan worden geconsulteerd.  De eigenaar ontvangt een melding dat zijn paard werd voorgesteld aan een potentiële klant.
 
Nadat de potentiële koper een keuze heeft gemaakt om één of meerdere paarden effectief te gaan uitproberen, zal het team van HORSEMATCH deze try-outs organiseren.  Bij een try-out kan de potentiële klant zelf het paard rijden of kan één van onze topruiters Arnaud of Brent Gaublomme de paarden voorrijden en kan de potentiële klant via een live verbinding de volledige try-out meevolgen.  Wanneer de verkoop tot stand is gekomen zullen zowel de verkoper als de koper op assistentie kunnen rekenen van HORSEMATCH bij oa. transport of andere praktisch te organiseren taken.
 
Bent u op zoek naar uw volgend springpaard en/of hebt u fijne sportpaarden te koop, contacteer ons +32476229002 of bezoek onze website www.horsematch.international waar u alle informatie kan raadplegen en u zich gratis kan registreren.