Horse Auction Belgium blikt tevreden terug op de Olympic Edition

Fokkerij
07 sep 2021
Door Horseman Kristof

We maken allemaal een deel uit van de toekomst van de springsport! En dit hebben we weer gedaan met een zeer succesvolle Olympic Edition van Horse Auction Belgium.

We konden niet gelukkiger zijn voor onze trouwe fokkers en eigenaars en voor de nieuwe eigenaars van deze groep getalenteerde springpaarden: alle veilingloten zijn verkocht!

We waren overdonderd door alle nieuwe landen die meeboden om te investeren in jong talent van deze streek.

Storm van ’t Dauwhof en Ronaldo A.H. gaan naar de Verenigde Arabische Emiraten en Diamant Mashallah Z naar Koeweit.

Zweden kocht Quinn Z en Quality Girl van het Beeckhof Z. Italië kocht ook twee paarden en onze altijd trouwe Britse klanten kochten er 3. Zwitserland kocht 2 paarden, Nederland, Spanje, Zuid-Afrika en USA kochten allemaal 1 paard. Jordanië investeerde in de embryo van HAB referentie Lorenta.

We zijn enorm dankbaar voor onze altijd trouwe HAB klanten die steeds naar ons terugkomen om te investeren in de beste jonge kwaliteitspaarden. En we kijken er ook enorm naar uit om samen te werken met onze nieuwe klanten!

Dit zou ook allemaal niet mogelijk zijn zonder de fantastische fokkers en eigenaars die ons de kans geven om zulke goede paarden te verkopen!

Er komen ook al nieuwe selecties aan voor onze volgende veiling, aarzel niet en meld uw getalenteerd jong paard aan via email: lore@horseauctionbelgium.be