Hippomundo en BWP pakken uit met een primeur

Fokkerij
06 apr 2020
Door Horseman Kristof

In 2013 startte Hippomundo, een website met internationale resultaten en zoveel meer.

Initiatiefnemer Koen Terryn over de meest populaire tools op www.hippomundo.com: “We hebben verschillende tools en rankings. Men kan al veel consulteren, zoals het prijzengeld van een dekhengst, dat van zijn nakomelingen, het percentage Black Type, enzovoort. Black Type betekent dat een paard op minstens 1m45-niveau springt. Men krijgt dan bijvoorbeeld het antwoord op de vraag: hoeveel percentage Black Type heeft Cornet Obolensky of Toulon (om er maar twee te noemen)? Binnenkort gaan we een totaal nieuwe ranking lanceren, met nog meer mogelijkheden. Vandaag de dag kan men op onze website bijvoorbeeld de meest winnende paarden bekijken, maar nog niet wie de beste 7-jarige of 8-jarige hengst is, op basis van zijn eigen prestaties, maar evengoed op basis van zijn nakomelingen. Of wie is bij wijze van voorbeeld de beste 12-jarige merrie? Dankzij deze nieuwe ranking zal men op deze vragen antwoorden krijgen. Ik licht hiermee slechts een tipje van de sluier op. Het aanbod aan rankings en opzoekmogelijkheden zal exponentieel toenemen. We hebben er veel energie in geïnvesteerd. Het is werkelijk prachtig en zal ter beschikking zijn van ieder die een abonnement heeft. Zo’n abonnement kost 7 euro per maand of 70 euro op jaarbasis.”

Maar voor de BWP-leden heeft Hippomundo een verrassing in petto? “Ja, aangezien BWP het eerste stamboek was dat bij ons aansloot, willen we de BWP-leden een maand gratis laten genieten van alles wat Hippomundo te bieden heeft.”

Hoe maak je gebruik van dit aanbod?
- Als je nog nooit geregistreerd was op Hippomundo:
Registreer je via deze link en log vervolgens in via deze link en ga naar “mijn account”  (rechtsboven op de homepagina).  Klik op “Promo code” en vul daar BWP2020 in.

- Ben je wel al geregistreerd op Hippomundo:
Log dan in via deze link en ga vervolgens naar “mijn account”  (rechtsboven op de homepagina).  Klik op “Promo code” en vul daar BWP2020 in.

Voor de duidelijkheid:

  • Iedereen die voor 1 juni deze promocode gebruikt krijgt vanaf het moment dat hij/zij de code activeert gratis 1 maand toegang tot Hippomundo.
  • Deze actie is niet geldig voor bestaande klanten van Hippomundo.
  • Tot 1 juni kan een persoon maar één keer genieten van deze actie.  M.a.w. nu direct de code activeren en na een maand het nog eens proberen lukt niet.

Fokkerspagina

Tot slot geven we nog graag deze leuke tool mee: “We merken meer en meer dat fokkers een fokkerspagina aanmaken. Deze pagina op zich is gratis. Men hoeft daarvoor geen lid te zijn. Als u een paard wil verkopen, dan is het belangrijk dat potentiële kopers u kunnen contacteren. Niet alle fokkers hebben een eigen website. Voor wie jaarlijks één veulentje fokt, lijkt het mij niet evident om een eigen website te laten bouwen en beheren. Dankzij Hippomundo krijgen fokkers hun eigen pagina. Men kan het niet echt een website noemen. Het is een middel om zich kenbaar te maken in de paardenwereld. Aan de fokkerspagina kan men een service koppelen: men moet een abonnement op Hippomundo nemen als men graag een email wil ontvangen telkens zijn zelf gefokt paard ergens loopt. Men kan aan de fokkerspagina een drietal foto’s toevoegen, net zoals bijvoorbeeld de Facebookpagina, de website, contactgegevens, de beste fokproducten, en dergelijke.”  

Bron: 
Belgian Warmblood