Hippique.Immo heeft prachtige hoeve in Herselt te koop

Promo
16 nov 2023
Door Horseman Kristof

Opgelet! Want het team van Hippique.Immo heeft een unieke opportuniteit voor paardenfokkers! In Herselt kan je deze rustig gelegen hoeve voor (para) agrarische activiteit vinden. Met een vraagprijs van 750.000 euro is deze eigendom op 2,4 Ha een buitenkans ... 


ONTDEK DE HOEVE HIER


Deze eigendom is gelegen te Herselt, gemeente in provincie Antwerpen, dat makkelijk bereikbaar is via de E313 of de E314. De hoeve bevindt zich in een zeer rustig straatje waardoor men veel privacy heeft.

Op de eigendom bevindt zich een hoeve, bestaande uit een zone-eigen woning met grote ontvangstruimte, koeienstal ingericht voor paarden, een binnen- en buitenpiste en voldoende achtergelegen weides. Gezien het zone-eigen karakter dient op deze eigendom een agrarische of para-agrarische activiteit te worden uitgeoefend.

De woning omvat op het gelijkvloers een volledig geëquipeerde keuken met aparte eethoek en een ruime charmante leefruimte. Achter de keuken bevindt zich een berging waar zich ook de badkamer en een apart toilet bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime nachthal. De mogelijkheid bestaat om de zolder (voorzien van vaste trap) verder af te werken zodat hier bijvoorbeeld een grote masterbedroom met dressing en badkamer kan ondergebracht worden. Aanpalend aan de woning bevindt zich een bijgebouw, waar zich vroeger de oude stallen bevonden, deze werd recent volledig gerenoveerd tot een ruime ontvangst-/leefruimte met berging en sanitaire blok. Deze ruimte is voorzien van 2 pelletkachels. Aanpalend werd er ook een terras aangelegd, waardoor je kan genieten van de zeer groene en rustige omgeving.

Op de eigendom bevinden zich verschillende stalgebouwen. Een eerste bevindt zich achter de woning en bestaat uit een opslagruimte en afdak dat bijvoorbeeld kan dienen als carport, een bergloods werd ingericht als een kleinere binnenpiste en een stallengang met 5 stallen van 3m x 3m. Rechts naast de woning bevindt zich een groter stalgebouw, daar zijn 12 stallen ondergebracht van 3,5m x 3,5m, voldoende opslagplaats, wasplaatsen en een ruime zadelkamer. Vervolgens is er nog een opslagloods. Achtergelegen bevindt zich de buitenpiste van 30m x 60m en de omheinde weides.

Veelzijdige eigendom voor de professionele paardenfokker of een andere (para) agrarische activiteit!
Alle informatie: Klik hier