Gregory Wathelet op het podium van de GP-kwalificatie in Oliva

Jumping
23 jan 2020
Door Horseman Kristof

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva zijn ze gisteren met een dagje vertraging door het slechte weer aan hun tweede week begonnen!

De GP-kwalificatie (1m45) leverde er vanmiddag een derde plaats op voor Gregory Wathelet en Indago (v. Concorde). Lieven Devos sprong naar de negende plaats met Inca's Big Think (v. Beaulieau's Think Big). De overwinning was voor de Brit Tim Gredley en Unex Garcon de Lui (v. Plot Blue). Laura Renwick en Top Dollar VI (v. Dollar du Murier) eindigden op de tweede plaats. 

In de 1m35 reeks was er een derde plaats voor Maxime Harmegnies en U (v. Gameboy Z). Fabienne Daigneux-Lange en Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint-Aubert) behaalden een vijfde plaats. 
Harmegnies werd ook nog tweede bij de 6-jarigen met Tiara du Cache Pot Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Virginie Thonon en Je Maintiendrai (v. I'm Special de Muze) waren goed voor een vierde plaats. Lieven Devos en Sea Coast Cupido ter Goes (v. Chellano Alpha Z) eindigden op de vijfde plaats bij de 7-jarigen. Tot slot was er bij de 5-jarigen een vijfde plaats voor Gaetan Decroix en Paris Latino d'Eden (v. Adagio de Talma).

Klik hier voor de uitslagen.