GP-winst voor Nick Moyaert in Brecht

Jumping
18 sep 2019
Door Horseman Kristof

Sofie Hazebroek en haar team van STG Stables stonden het voorbije weekend in voor de organisatie van 'Jumping aan de Vaart' in Brecht!

Na drie dagen mooie sport was het op zondagnamiddag Nick Moyaert die de Grote Prijs op zijn naam wist te schrijven. Met Gerre vd Litzemaere was hij tien honderdste van een seconde sneller dan Stijn Schuurmans en Fokker 50. Pieter Van den Bergh en Dolly van de Kapel eindigden op de derde plaats. De top vijf werd vervolledigd met Kirsten Rombouts (Janina van het Goteringenveld) en Michael Korompis (Vasilios).

Op vrijdag won Jurgen Aernouts met De Zazou van het St-Anneke de 1m25 reeks voor Kristen Rombouts (Fuptricia van Beek) en Mathias Hazebroek (Flying Lotus Z). Een dag later was Benjamin Bardyn de beste met Golden Dream. Plaatsen twee en drie gingen naar Bert Linten (Dutch) en Kirsten Rombouts (Lazzaro van 't Leetereind). 

De 1m15 rubrieken werden gewonnen door Ronny Maes (Brogio), Leen Van Thielen (Kingston van de Putakker) en Christoph Verheyen (Madi-Lili).

Klik hier voor de uitslagen.