Georges Trulemans en Thibault Geerens winnen de YH-finales in Welkenraedt

Jumping
05 mrt 2021
Door Horseman Kristof

Bamako de Muze en Coeur de Cachas hebben in Welkenraedt de winnaars afgeleverd in de finales voor jonge paarden tijdens de nationale competitie.

Georges Trulemans won de finale voor 7-jarigen met de Zangersheide ruin Brin d'Or de Haute Melen Z (v. Bamako de Muze). Trulemans werd ook nog derde met de BWP'er Oran D des Bois Mesanges (v. Alezan). Voor Laurie Leonard en de sBs'er Safir des Champs Z (v. Alezan) was er een tweede plaats. Charlotte Philippe (Prestige du Bois Madame Z, v. Peppermill) en Patrick Jonkmans (Oililly White van het Langwater, v. Wiensender) vervolledigden de top vijf.

De finale voor 5- en 6-jarigen werd gewonnen door Thibault Geerens en de sBs merrie Jana GT, een dochter van voormalig STX cyclus kampioen Coeur de Cachas. Lionel Collard Bovy sprong naar een tweede plaats met V Kiss de Cornemont Z (v. Vivaldi du Seigneur). Op het podium kregen zij het gezelschap van Mike Lepiemme en Carrat DW Z. Nando de Miranda (Carlinsky) en Charlotte Philippe (Qwerty) namen plaatsen vier en vijf voor hun rekening.

Klik hier voor de uitslagen.