Gancio van ’t Smisveld Z: “De genen van Hickstead en Gancia De Muze verenigd in één complete hengst”

Promo
14 mei 2020
Door Horseman Kristof

Deze hengst met een zeer interessante en exclusieve bloedlijn, was een opvallende verschijning op de BWP hengstenkeuring van 2020 en hij werd dan ook goedgekeurd door de jury als dekhengst.

Met zijn prachtige exterieur, opvallend goede gangen, veel vermogen en souplesse en extreme voorzichtigheid behoorde hij tot één van de meest opvallende hengsten van deze keuring. In de 3de fase liet hij ook zien dat hij beschikt over zeer veel rijcomfort en een goed meewerkend karakter.

Zijn vader, Gino H, is de halfbroer van de legendarische hengst Hickstead. Gino H is een hengst met bloed, ongeziene souplesse, respect en een uitstekend karakter. Dit geeft hij ook door aan zijn nakomelingen. Zijn nafok zijn steeds opvallende moderne paarden.

Nog interessanter is de moederlijn van Gancio van ‘t Smisveld Z. Zijn moeder, Louise van het Dalemhof (Nabab de Rêve x Malito de Rêve), is de enige dochter van de wereldberoemde merrie Gancia De Muze. Gancia De Muze won ontelbare grote prijzen met haar ruiter Niels Bruynseels. Het prijzengeld dat dit duo verdiende, zullen er niet velen evenaren. Zo won ze onder andere de 5* GP van Brussel en Cannes in 2019. In 2018 won ze de 5* GP van Knokke en ‘s Hertogenbosch en werd ze de winnaar van de Nations Cup in Barcelona. In 2017 won ze de 5* GP van Mechelen, Brussel en Basel en in 2016 won ze de 5* GP van Helsinki.

Gancio van ’t Smisveld Z is via zijn eigenaar Ive Tonet beschikbaar met vers sperma. Het dekgeld voor 2020 bedraagt 800 euro.

Ive Tonet: "Intussen zijn er al meer dan twintig merries drachtig van Gancio. Daarbij niet alleen merries uit eigen land, maar ook uit Nederland en Duitsland."

Klik hier voor de website van Gancio van ’t Smisveld Z.

Wacht niet langer en bestel nu via deze link sperma!