FORS VERLAAGDE PRIJS: Domein met landhuis, bakkershuis en paardenfaciliteiten op 4,2ha te Ranst

Promo
18 mei 2019
Door Horseman Kristof

Dit prachtig domein, aangeboden door Immo Fluisteraar, is gelegen in een rustig straatje te Ranst, temidden van het groen. Steden zoals Antwerpen, Mechelen of Brussel zijn makkelijk bereikbaar via de E313 of de E19.

Het domein bestaat uit een exclusief landhuis, een riante schuur met paardenstalling en een luxe studio voor een groom of inwonend personeel, een bakkerhuisje met zomerkeuken en gastenverblijf.

Het landhuis werd in 2007 opgetrokken in authentieke materialen zoals oude Balegemse steen, Boomse pannen, oude tegelpannen, blauwe steen, oude raamkozijnen ... en is voorzien van alle modern comfort zoals vloerverwarming, domotica, alarmsysteem,...

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal/traphal met aan gastentoilet, rechtdoor komt men in de eetkamer, die toegang geeft op haar beurt naar de living met open haard. Ook een knus TV salon sluit hierop aan. Deze ruimtes zijn bekleed met een oude, eiken parket op de vloer, wat de charme alleen maar verhoogt.

In de linkervleugel van het woonhuis vinden we een landelijke leefkeuken, voorzien van alle toestellen. Verder is er een mudroom en een wasplaats met ingemaakte kasten.De grote ramen bieden in elke ruimte ook een mooi zicht op het domein.

Op de verdieping vinden we de master suite in de rechtervleugel bestaande uit een badkamer met ligbad en inloopdouche, een dressing en een slaapkamer, open tot in de nok. De andere kant bevat 2 kinderslaapkamers met mezzanine en gemeenschappelijke douchekamer. Er is nog een vierde slaapkamer.

De woning is grotendeels onderkelderd en bevat onder andere wijn(degustatie)kelder, bergkelder en een technische ruimte.

De rietgedekte schuur bevat 5 riante paardenstallen, een wasplaats met solarium, zadelkamer en voldoende opslagruimte voor hooi, stro en machines. In de zijvleugel bevindt zich een luxueuze studio met keuken en mooie leefruimte naast een badkamer. De buitenpiste van 20m X 60m is gedraineerd, voorzien van besproeïing en in hout omheind. Makkelijk te verbreden.

Het originele bakkershuisje herbergt de zomerkeuken met BBQ en twee multifunctionele ruimtes. Kan als gastenverblijf dienst doen.

Unieke eigendom voor een paardenliefhebber die houdt van rust, luxe en comfort!

Meer informatie is terug te vinden op de website van Immofluisteraar.