Exclusive Online Euro Horse Auction loopt vanavond af

Promo
14 sep 2020
Door Horseman Kristof

Euro Horse, de gerenommeerde Belgische sportstal van Axel Verlooy met topruiters Jos Verlooy en Harrie Smolders, organiseert van 11 tot 14 september een nieuwe online veiling! Op de veilinglijst prijken zeven exclusieve embryo’s. Een unieke kans om topprestatiebloed in uw stal en/of fokkerij te introduceren!

De veiling start op 11 september 2020 om 10u en eindigt op 14 september 2020 om 20u.

Zeven (!) bijzonder exclusieve embryo’s:

Kismet 50 (Kannan x Furioso II) sprong met de Amerikaanse Meredith Michaels - Beerbaum amazone en Candice King  naar topklassementen in 1.60m wedstrijden. Kismet 50  komt uit een indrukwekkende moederlijn die garant staat voor internationaal springende paarden. Kannan hoeven we u als vererver niet voor te stellen. In de Eurohorse veiling bieden we maar liefst drie embryo’s van Kismet 50 in combinatie met absolute tophengsten aan.   

       Kismet 50 X Emerald vh Ruytershof

       Kismet 50 x Nixon van ’t Meulenhof

       Kismet 50 x For Pleasure

Onze topmerrie Exquis Walnut de Muze (Nabab de Rêve x Chin Chin) zorgt voor een bijzonder exclusieve embryo in de veiling. Exquis Walnut de Muze won met Harrie Smolders verschillende internationale rubrieken en ze spong Europese en Wereldkampioenschappen. Een combinatie van Exquis Walnut de Muze en Don VHP Z (Diamant de Semilly x Voltaire) oa. winnaar van de GCT in Hamburg, kan alleen maar het allerbeste doen verhopen. Een topcombinatie van internationaal presterende toppaarden.

        Exquis Walnut de Muze x Don VHP Z       

Eldora EH (Emerald x Nabab de Rêve) is een dochter van Walnut de Muze. Eldora EH Z, een bijzonder veelbelovende vierjarige merrie van Eurohorse-ambassadeur Emerald vh Ruytershof (v. Diamant de Semilly) tekent voor het moederschap van twee embryo’s in de Eurohorse-veiling. Nixon van ’t Meulenhof en Cornet Obolensky zijn de twee respectievelijke vaders van deze twee embryo’s.

       Emerald vh Ruytershof x Nixon van ’t Meulenhof

       Emerald vh Ruytershof x Cornet Obolensky           

Carrera de Muze is een dochter van Walnut de Muze en Darco. De absolute BWP-Ambassadeur. Ze is de moeder/grootmoeder van verschillende internationaal springende paarden met J’adore van ’t Schaeck (v. Vagabond de la Pomme) onder Nicola Philippaerts en Caipiranja (v. Taran de la Pomme) als bekendste blikvangers.

Carrera de Muze zorgt samen met de onvolprezen Chacco Blue, vader van zoveel toppaarden, voor een bijzonder exclusieve embryo. Mis deze niet!

       Carrera de Muze x Chacco Blue

 Voor meer info klik hier.