Euregio Summer Edition komt eraan

Promo
18 jun 2019
Door Horseman Kristof

De Sentower Park Euregio summer edition komt eraan! Dat betekent zon, jumping en vooral veel FUN!

Wil jij graag deelnemen aan 3 gezellige dagen jumping met uw paard en/of pony? Wil je graag deelnemen aan een driedaagse wedstrijd in de mooie accommodatie? Wil jij jouw begin van de zomervakantie inzetten met een weekend vol plezier? Schrijf je dan nu in!

Deze wedstrijd voor pony's en paarden is zo gevarieerd dat iedereen de kans heeft om deel te nemen. Met proeven van 90cm tem 1m25 voor paarden en 80cm tem 1m10 voor pony’s heb je een zeer breed aanbod van proeven. Natuurlijk worden ook de toeschouwers verwend met lekker eten & zomerse drankjes! Op zaterdag gaan we dan ook het weekend vieren met een knallende party!

Nog niet overtuigd? Geen probleem, er is meer!
Sentower Park heeft veel meer gepland als enkel de wedstrijd. Zo zullen er tal van randactiviteiten zijn zoals de de Barbeque-avond op zaterdag! Showproeven zijn een vast gegeven bij Euregio, maar dit jaar halen we een klassieker uit de kast: "De Equiland Fun Games".
Spektakel gegarandeerd!

Deelnemen aan de editie 2019? Praktische info:

28 juni tem 30 juni
Inschrijven via: www.equibel.be
Inschrijvingen zijn geopend!

Reserveer je vaste stallen via onderstaande link: (Let op, beperkte plaatsen):
https://entry.equipe.com/meetings/176

Book nu ook uw exclusieve lodge tent op: https://www.wilderlandglobal.com/camping-sentower

Let’s celebrate the summer with an unforgettable Euregio 2019!

Win een upgrade naar de vaste stallen!

Dankzij een samenwerking tussen het Sentower Park en Horseman kunnen wij aan één deelnemer een upgrade naar de vaste stallen geven! Deze ruiter of amazone kan tijdens de Euroregio genieten van alle extra comfort in de vaste stallen.

Hoe kan je dit winnen? Deel de eventpagina van de Euregio en stuur een mailtje naar info@horseman.org! De winnaar zal komend weekend bekend gemaakt worden.