Dubbele winst voor Maxime Harmegnies bij de jonge paarden

Jumping
12 jul 2019
Door Horseman Kristof

Maxime Harmegnies heeft tijdens de tweede dag van de internationale wedstrijd in Bonheiden twee rubrieken van de Youngster Tour competitie weten te winnen!

Bij de 7-jarigen won hij met de Selle Francais merrie Carlina d'Argouges (v. Lando). Odile Gierech en Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze) eindigden op de derde plaats. Voor Brenda Vermeiren en Mochito van de Mishagen (v. Emerald) was er een vierde plaats. Mathias Hazebroek behaalde een zesde plaats met Mystic C van 't Heyveld (v. Thunder van de Zuuthoeve).

De reeks voor 6-jarigen werd net als gisteren gewonnen door Harmegnies en de BWP merrie Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno). De Zangersheide ruin Jack Sparrow Z (v. Jester van de Doelvelden) werd tweede met Maaike Schoormans. Op de derde plek zagen we Fabrice Galdini met Dubai Une Prince (v. Shaman du Yam's).

Eerder op de dag sprong Guy Beyers bij de 5-jarigen naar een derde plaats met Of Passion van den Dael (v. For Passion d'Ive Z). Beyers kocht Of Passion van den Dael twee jaar geleden tijdens de ET Auction.

Klik hier voor de uitslagen.