Dirk Demeersman springt naar de overwinning in Bonheiden

Jumping
12 mei 2022
Door Horseman Kristof

Drie op drie voor de Belgen tijdens de Youngster Tour van Bonheiden met nu ook winst voor Dirk Demeersman bij de 7-jarigen.

Na winst voor Steven Vermeir en Anthony Wellens eerder op de dag, heeft ook Dirk Demeersman een jonge paarden rubriek in Bonheiden weten te winnen. Demeersman won er een reeks voor 7-jarigen met de Zangersheide merrie Chica vh Ven Z. De dochter van Comme il Faut werd gefokt door An Verschelde.

Melissa Laenen reed de sBs'er Jax Lvp (v. Cornet Obolensky) naar een tweede plaats. De derde plek was voor Chloe Aston en de Zangersheide gefokte Cisco Von Rotheck Z (v. Cicero Z van Paemel). Odile Gierech en Tirelire T&L Z( v. Toulon) klasseerden zich op een vierde plaats.

Voor Ines van den Bosch en de BWP merrie Paris van de Berghoeve (v. Quickly de Kreisker) was er een vijfde plaats. Thierry Goffinet volgde op een zesde plek met de sBs merrie Jamaique Db (v. Toulon). De winnaars van de STX cyclus manche in Dilbeek afgelopen zondag, Tim van den Broeck en Pepper van de Bucxtale (v. Chaman), behaalden een achtste plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Video winnende ronde: