Dirk Demeersman en G'majo vd Caloo Meerschen schrijven de GP in Lier op hun naam

Jumping
10 mei 2021
Door Horseman Kristof

Dirk Demeersman en Jozef Devoghel zijn opnieuw op weg naar een succesvolle samenwerking! Na hun prachtige periode met Tymoon vd Caloo Meerschen zijn ze samen aan een nieuw hoofdstuk begonnen met G'majo van de Caloo Meerschen.

Demeersman won afgelopen zondag de nationale Gold League Grand Prix (1m45) in Lier met de 9-jarige sBs merrie G'majo van de Caloo Meerschen, een dochter van Ugano Sitte. Haar overgrootmoeder Petit-Caloo is de moeder van Tymoon vd Caloo Meerschen. Als jong paard kreeg de schimmel haar opleiding van Jan Lamberts. Zo werden ze in maart 2019 nationaal LRV kampioen in de klasse Midden. Sinds begin 2020 heeft Demeersman G'majo onder het zadel.

Marthe Heudens en Linguini de la Pomme (v. Marius Claudius) eindigden op een tweede plaats. De derde plek was voor Lien Van Ende en Curiosity (v. Caretino). Geoffrey Cobbaut (Lambada D) en Thomas De Wit (Tools DW Z) vervolledigden de top vijf.

Philippe Vanderhasselt zegevierde in een 1m35 rubriek met Fenne voor Pascale Lombard (Spartacus) en Rik Hemeryck (Jarvi de Sclef). Thierry Goffinet en Getricia II wonnen de 1m25 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.