De climax van ET-Auction’s winterverkoop

Promo
15 feb 2021
Door Horseman Kristof

Na een waanzinnig begin van het jaar 2021, is het tijd om deze periode af te sluiten met een knaller. Na drie succesvolle veilingedities jonge en bereden paarden, worden de eerste alreeds geleverd in hun nieuwe stallen verspreid over de wereld.

Dankzij ET-Auction ligt de online verbinding met de rest van de wereld slecht één klik verwijderd. Fokkers konden zo hun geliefde fokproducten zien vertrekken naar de meest befaamde ruiters, eigenaars en fokkers. We zijn dan ook zeer dankbaar voor iedereen die deel uitmaakt van dit uitzonderlijke verhaal. 

En niets weerhoudt ons ervan om rustiger aan te doen, het ET-Auction Team met de bik vooruit op de toekomst. In onze laatste Winter Embryo Editie collectie kunnen we met veel trots, enkele gamechangers van onze sport voorstellen! Vaderdieren die tot de top van de WBFSH-ranking behoren of de talenten van morgen die de kans krijgen om met de meest exclusieve merrielijnen ingekruist werden. Hoeven ze nog een introductie wanneer ze de CN International GP in Calgary wonnen, Op het hoogste schavot stonden tijdens de wereldbeker van Mechelen,  Nederlands Kampioen werden en in tussentijd een belangrijke schakel waren in het Nederlandse team? Om nog maar te zwijgen van de merrielijnen met hun wijdverspreide nakomelingen! 

We kunnen dan ook met trots een sterk lot van 21 embryo’s aanbieden. Sommige hebben alvast een geslachtsbepaling achter de rug, dit wordt ook duidelijk vermeld op de website. Met maar een minieme blik te werpen op de website, zal je al snel met verstomming doen slaan! 

Winter Embryo Edition Part II wordt geveild vrijdag 19 tot en met maandag 22 februari 20h00 op www.et-auction.com