De beste LRV ruiters en paarden verzamelen zondag in Bevel

Promo
04 okt 2019
Door Horseman Kristof

Zondag 6 oktober 2019 organiseert LRV Bevel het Nationaal LRV Ruitertornooi. U bent bij deze van harte uitgenodigd om het grootste eendags-paardensportevenement in België live te komen meemaken. Geniet in een mooi kader van de unieke LRV-sfeer en van de spannende wedstrijden.

Een team van vrijwilligers is de laatste weken en maanden druk in de weer geweest om de terreinen op en rond de Carolusberg in Bevel om te toveren tot prachtige wedstrijdterreinen. In totaal zijn dat 20 hectaren landbouwgrond die zondag dienst zal doen als springpiste, dressuurterrrein of parking. LRV Bevel verwelkomt naast de duizenden bezoekers ook een duizendtal paarden en hun respectievelijke ruiters en amazones. Ze komen allemaal met hetzelfde doel naar Bevel afgezakt, Nationaal LRV-Kampioen worden en eeuwige roem vergaren. 

Er zijn Nationale LRV-titels te verdienen in het springen. In de individuele dressuur en de groepsdressuur (viertal- en achttalrijden), het mennen, G-paardrijden en in de reeks ‘Tuigpaarden’. Vanuit alle provincies komen de beste combinaties van het voorbije zomerseizoen aan de start van dit Nationaal Kampioenschap. Dankzij sterke prestaties op de LRV-zomertornooien en de Provinciale kampioenschappen, hebben zij een toegangsticket kunnen bemachtigen, voor wat voor elke LRV-ruiter/amazone, het hoogtepunt van het jaar is.

Nadien kan u op een ideale manier om het LRV-zomerseizoen af te sluiten? 
Meteen nadat de  winnaars van dit nationale even bekend zijn, zal er een afterparty beginnen in de VIP-tent.