Clémentine Lux op het podium van de Grote Prijs in Oudsbergen

Jumping
21 nov 2022
Door Horseman Kristof

Belgisch kampioene Clémentine Lux heeft tijdens de Children Grand Prix in het Sentower Park een podiumplaats behaald.

In deze 1m25 hoge Children Grand Prix sprong Clémentine Lux met Cash de L'Ecuyer (v. Cassander C) naar een derde plaats. De vijfde plek ging naar Estelle Van Tricht en Furmint (v. Ustinov). Manon Engels reed Corentto Z (v. Corland) naar een achtste plaats.

De Grote Prijs voor Junioren (1m40) leverde een vijfde plaats op voor Charline Vanderlinden en Hola de Baudignies (v. Emerald). Zij deden één plaats beter dan Roos Daelemans en Haendel d'Hyrencourt (v. Udancer Hero). Voor Pieter Jan Anthonissen en Zerlin M (v. Berlin) was er een achtste plaats. Louis Le Grelle zorgde in de U25 Grand Prix (1m45) voor de beste Belgische klassering. Hij reed Montego Z naar een vijfde plaats. Helena Beyers en Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte) behaalden een achtste plaats.

Jessica D'Errico werd met Nice As Twice v Berkenbroeck Z (v. Nonstop) nog derde in een 1m35 rubriek. Over een hoogte van 1m15 was er voor Nikita van der Meerschen met D Day de Lison Z een tweede plaats. Plaatsen drie en vier gingen naar Janne Caals (Quizz van de Zandloper) en Marthe Louize Dieu (Stb Caramel Z). In de 1m15 reeks voor pony's werden Julie Van Hollebeke (Vagalam Merveilles) en Clémentine Lux (Bounty) tweede en derde.

Klik hier voor de uitslagen.