Clear round trainingsrondjes voor pony's en (jonge) paarden bij Mivaro in Dilbeek

Promo
01 jun 2020
Door Horseman Kristof

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni staat er voor de tweede week op rij bij Stoeterij Mivaro in Dilbeek een trainingsparcours waar zowel pony's als (jonge) paarden aan kunnen deelnemen.

Op zaterdag begint de dag met reeksen voor jonge paarden. Er zijn aparte proeven voor 4-, 5-, 6- en 7-jarigen. Nadien staat alles in het teken van reeksen voor pony's. De ponyproeven starten met kruisjes springen (gratis deelname) en nadien zijn er proeven van 50 cm tot en met 1m10. Zondag start met een 70 cm reeks en eindigen we met een 1m30 rubriek. Parcoursbouwer van dienst is Joris Pauwels.

Deze clear round omlopen zullen doorgaan met de nodige veiligheidsmaatregelen. Er is geen publiek toegelaten. Er is enkel toegang voor ruiters, grooms en eigenaars. Eveneens is er geen catering aanwezig. De grooms dienen handschoenen te dragen tijdens het verhogen van de hindernissen bij het inspringen.

Inschrijven kan via e-mail naar lievevds71@gmail.com - vermelding van naam ruiter, naam paard en reeks. Deelname kost 12 euro per omloop en dient ter plaatse betaald te worden met gepast geld.

De inschrijvingen sluiten woensdagavond om 22 uur. VOL = VOL

Meer info via de Facebookpagina.