Cas van 't Gebergte Z: "Vermogen, kwaliteit en prestatiebloed"

Promo
20 mei 2020
Door Horseman Kristof

Vermogen, kwaliteit en een zoon uit een sterke prestatie-stam. Cas van ’t Gebergte Z die met Bob Janssens driemaal foutloos bleef in de PAVO-Hengstencompetitie.

Cas van ’t Gebergte Z, zoon van de legendarische Cicero van Paemel Z (Carthago x Randel Z), die met Dirk Demeersman op het allerhoogste niveau sprong, mag zich door die prestatie, winnaar bij de vierjarigen in de Hengstencompetitie 2020 noemen.

Prestatie-stam

Prestatiebloed zit dan ook verankerd in de stam van Cas van ’t Gebergte Z. De top-stam van fokker Leo Vermeiren uit Loenhout. De moeder van Cas is de achtjarige Meander V (Numero Uno x Landetto). Grootmoeder Quaroline (Landetto x Lys de Darmen) is oa. de moeder van de BWP-gekeurde Excenel V (v. Thunder van de Zuuthoeve) die op 1.60-niveau springt. Zo goed als al haar producten die in de sport worden uitgebracht springen minstens op 1.40-niveau. Walhorn V (Ahorn Z), Charisma V (v. Heartbreaker) liepen respectievelijk op een hoogte van  1.50 en 1.60 M. Ook Naxcel V (v. Balou du Rouet), die in 2016 kampioen van de BWP-Hengstenkeuring werd, timmert op dit moment aan een internationale carrière. De moeder van Quaroline, Maroline (Lys de Darmen x Wendekreis) was in Amerika een bijzonder competitieve merrie op 1.50-niveau.

Topinstelling

Cas van ’t Gebergte Z heeft een topinstelling. Leert snel bij, werkt graag en heeft een gouden karakter. Hij beschikt over drie goede basisgangen met een bijzonder sterke galop. Cas is een moderne en sportieve hengst. De toekomst voor Cas van ’t Gebergte Z ziet er alleszins bijzonder beloftevol uit!

Voorwaarden

  • Vers sperma: 600 Euro exclusief btw
  • Garantie op levend veulen
  • Meer info: Bob Janssens: +32 (0) 495 27 11 25