BWP'ers sterk op SBB competitie voor jonge paarden te Heusden

Jumping
12 jun 2019
Door Horseman Kristof

Maar liefst veertien combinaties sprongen dubbel foutloos op de SBB Competitie voor Jonge Paarden te Heusden in de reeks voor zesjarige paarden.

In de barrage bleven nog eens zes combinaties foutloos. De snelste was Elke Appeltans van LRV Lummen met de BWP’er Nibali (v. Diamant de Semilly  x Remondo), gefokt door de familie Postelmans in Lummen. Paul Scheirs (LRV Booischot Pijpelhiede) reed Nelson van Duitschoolhof (v. Centurio) naar de tweede plaats. Carmen Moors (LRV Mopertingen) en haar Nelson van de Moorkeshoeve (v. Elvis ter Putte) pakte brons voor Sam Polleunis met Nina P (v. Thunder van de Zuuthoeve) en Jeroen Brebels van LRV Overpelt met Iberlina RV (v. Denzel v’t Meulenhof.

Dressuur

In de LRV-reeks voor zesjarige dressuurpaarden ging de overwinning naar thuisgefokte Nitro van de Smetshoeve (Special Agent Amour x Wundermeyer) onder het zadel van Bram Van Lindt (LRV Peer). Marijke Porto Carrero (LRV Pulderbos) en Ibeauleen W (v. Sezuan 3) reed naar plaats twee, voor Nathalie Van De Poel (LRV Kasterlee) met Icebreaker van den Haagakkers (v. Davino). In de Open-reeks was het goud voor Amber Wuyts (LRV Bree) met Idool TC (v. Bretton Woods). Lore Vandenborne en haar Explosion Pia v:d Bergerhoeve (v. Everdale) reed naar plaats twee. De derde plaats ging naar Birgit Ceuleers (LRV Vissenaken Glabbeek) met Noortje van ’t Rommersum (v. Special Agent Amour).

Bron: 
LRV