Biedingen Horse Auction Belgium zijn geopend

Promo
05 jan 2021
Door Horseman Kristof

Na een uitdagend 2020 voor de paardenwereld zijn we nog een keer samengekomen als HAB team om 2021 een fantastische start te geven. We willen onze klanten een super collectie brengen van paarden geboren in 2017 en 2018.

Met de onzekerheid van wat de toekomst zal brengen is er niks beter dan te investeren in de toekomst van de paardensport. En deze vierde editie van onze online veiling gaat de beste manier zijn om het nieuwe jaar te beginnen!

Horse Auction Belgium heeft zeer strenge selectievoorwaarden en is er trots op om jullie de beste bloedlijnen van de wereld te bieden. Het gaat ook altijd om gezonde, streng gekeurde paarden.

Wat jullie deze editie gaan zien is enkel kwaliteit! Jonge getalenteerde paarden met als vader Diamant de Semilly, Hardrock Z, Wandor van de Mispelaere, Cicero, Balou du Rouet, Glasgow van het Merelsnest en nog veel meer.

Ook hebben we enkele zeer interessante moederlijnen: paarden uit dezelfde moederlijn als Udarco van Overis (1.60m met Sarah Nagel-Tornau), Iron Man van de Padenborre (1.65m met Grégory Wathelet), Cevo Socrates (1.60m met Edwina Tops-Alexander), Authentic (1.60m met Beezie Madden), Carthago (1.60m met Jos Lansink), Corrado I (1.60m met Franke Sloothaak), Toulon (1.60 met Hubert Bourdy).

Met het vertrouwen van de beste fokkers in de streek, vele succesvolle live veilingen in de laatste 7 jaar en gelukkige klanten over de hele wereld: van Zuid-Afrika tot Mexico, van Japan tot Colombia, UK, Frankrijk en nog vele meer, kunnen we eerlijk zeggen dat Horse Auction Belgium de beste plaats is om uw volgende superster te vinden.

Begin 2021 op de beste manier en koop uw toekomstige superster!  Online veiling van 5 tem 7 januari 2021! Bekijk onze collectie op de website www.horseauctionbelgium.com