Aurelia Guisson zet Belgische zegereeks verder

Jumping
07 jan 2021
Door Horseman Kristof

Voor de tweede proef op rij kregen we in het Sentower Park vandaag een Belgische winnaar. Dit keer zegevierde Aurelia Guisson in de Youngster Tour.

De Limburgse amazone was de beste in de reeks voor 7- en 8-jarigen. Zij kon hiervoor rekenen op de 8-jarige Zangersheide merrie No Limit vh Legita Hof Z. De dochter van Nabab de Reve werd door de familie Guisson gefokt.

Jeroen De Winter en de Zangersheide merrie Karenina Z (v. Kannan) eindigden op een tweede plaats. Zij werd gefokt door dierenarts Hanna Remans. Bart Anthonissen werd voor de tweede proef op rij derde met een fokproduct van Gerd Wauters. Hij had onder het zadel de BWP ruin Orange Juice Castanoo (v. Apple Juice).

In de recentste Haverklap vertelde CWD-ruiter Wilm Vermeir nog volop over zijn ruime stal van jonge talenten waarover hij momenteel beschikt. Eén daarvan is de 8-jarige Emerald zoon Enola Gay of Two Notes. Met Toby Huys zijn fokproduct eindigde Vermeir op een vierde plaats. Voor Laurens Houben en Hakuna Matata (v. Cartani 4) was er een vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.