Annelies Van Looveren en Marijke Vanhombrouck winnen bij de 6-jarige in Broechem

Dressuur
15 jun 2021
Door Horseman Kristof

Zowel Annelies Van Looveren als Marijke Vanhombrouck hebben op de eerste manche van de SBB competitie in Broechem een reeks bij de 6-jarigen weten te winnen.

Bij de zesjarige dressuurpaarden was de zege in de Open-reeks voor President van ’t Kiezelhof. Deze zoon van San Amour II (v. Sandro Hit) en de merrie Blanka (Don Renoir x Wendekreis) van fokker Ludo Janssens stapte, draafde en galoppeerde overtuigend door de ring onder het zadel van Annelies Van Looveren van LRV Meerhout. Mieke drees reed Prettywoman van de Kempenhoeve (Quarterback x Stedinger – fokker: De Kempenhoeve bvba.) naar plaats twee. Met Konstantin C&G (v. Charmeur) pakte Mieke ook brons.

In de LRV-reeks was het goud voor Marijke Vanhombrouck van LRV Zoutleeuw met Kingstone (Firestone x Rhodium). Jef Van Hoeck (LRV Sint-Lenaarts) reed Pedro van ’t Laarhof (Negro x Special Agent Amour – fokker: Jozef Van Laerhoven) naar de tweede plaats. Nele De Haes (LRV Zoutleeuw) en Bellerose V.L. (v. Belissimo) reden naar brons.

In de reeks vijf-jarigen Open was het goud voor Dominique Rombouts met Lago Maggiore (Franziscus x Olivi). In de LRV-reeks reed Els Van Den Boagert (LRV Hingene) overtuigend naar een eerste plaats met Lavita I.K. (Georges Clooney x Jazz). Bij de vierjarigen was er in de Open-reeks goud voor de BWP-er Ruillee Ter Dieschoot (Sandro Hit x Florestan – fokker: Peter Corty). In de LRV-reeks ging het goud naar My Indian Dream SVB (Indian Rock x BMC Roman Nature – fokker: Steve Van Bambost) onder het zadel van Evelien Neven.

Bron: 
LRV