Zes medailles voor Aaron Tijskens op het kampioenschap van Limburg

Jumping
20 feb 2018
Door Horseman Kristof

De komende weken staan binnen LRV in het teken van de provinciale en nationale springkampioenschappen.
Op het Provinciaal Pony-Indoorkampioenschap van LRV Limburg in Bocholt was Aaron Tijskens de ruiter in vorm.
De ruiter van LRV Bocholt behaalde een eerste, tweede en derde plaats in zowel het stijlrijden als in de Barema-A van de klasse D-Midden. Een vrij unieke prestatie dus en perspectief voor het Nationaal LRV-Indoorkampioenschap dat straks op 10 maart 2018 in de Ruiterschool te Oud-Heverlee wordt verreden. Tijskens nam afgelopen zomer deel aan het Europees kampioenschap voor pony's. Hij vertegenwoordigde de voorbije maanden de Belgische drie kleur op de Wereldbeker voor pony's. In de finale op Jumping Mechelen zette hij er de beste Belgische prestatie neer.

DM - CM - BL

In de klasse D-Licht waren er provinciale overwinningen voor Saartje Joosten (LRV Overpelt) met Kaatje van de Bekerheide (v. Kantjes Ronaldo) in Barema-A en Ylona Thijs met Lord d’Hoge Rielen (v. Principal Dream van de Delthoeve). In de klasse C-Licht was er een gouden medaille voor Tom Moris (LRV Bocholt) met Coco Chanel D.J. (v. Calimero) in de Barema-A-wedstrijd en voor Dries Franken (LRV Vlijtingen) met Fireball in het stijlrijden.

Interclub voor LRV Bocholt

In de altijd sfeervolle en spannende interclub-wedstrijd, ging de zege naar de organiserende ponyclub LRV Bocholt, voor twee teams van LRV Vlijtingen. 

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: 
LRV