Zara Poels wint de Grote Prijs in het Azelhof

Jumping
18 apr 2018
Door Horseman Kristof

Zara Poels heeft de Grote Prijs (1m25) van de V.O.R. Euro Regio in het Azelhof gewonnen. Zij deed dit met High Five onder het zadel. Thuisruiter Mathias Hazebroek werd tweede met Hanibal voor Benjamin Bardyn en Lusty Boy de Lorette. Ian Boons (Espoir) en Shirley Maes (Guantanamo van de Steenbeek) vervolledigden de top vijf.

Op vrijdag won Steve Auwers de 1m25 reeks met Extreme M. Zij bleven voor op Paulien De Pauw (Daiquiri Droeshout) en Joris Vergauwen (Fadesha). Charlyne Vanhoof en For Faberge waren een dag later de beste in deze reeks. Plaatsen twee en drie waren voor Joris Vergauwen (Ebel d'Arsouilles) en Geert Van Den Branden (Damosa van de Koelaar).

Niki Geenens en Helios vd Spelonckhoeve zegevierden in de 1m20 reeks. De andere reeks kwam op naam te staan van Jonathan Soquet en Amethys du Bouscaillou. In de finale won Soquet (First D'Aulne) voor Geenens (Helios).

De 1m10 reeksen kwamen telkens op naam van Niki Geenens te staan. Zij won op vrijdag en zaterdag met Chelsea en in de finale was zij de beste met Gazelle van de Vaelenberg.

Klik hier voor de uitslagen.