Voorbereidingen Nationaal Kampioenschap Landelijke Rijverenigingen lopen als een sneltrein

Varia
09 mei 2017
Door Horseman Kristof

Op zondag 1 oktober 2017 zullen ruiters, amazones en bezoekers van over het ganse land afzakken naar het centrum van Vlaams-Brabant meerbepaald op de grens van de gemeentes Glabbeek en Kortenaken.

De voorbereidingen voor dit grootse LRV evenement zijn in het najaar 2016  gestart toen een terrein van maar liefst 20 hectaren professioneel werd ingezaaid. Na het oogsten van het gras zal een speciale maaier worden ingezet om een zo perfect mogelijke grasmat te bekomen. Ondertussen werden er ook verschillende werkgroepen opgestart om de verschillende facetten van dit evenement verder uit te werken. Naast het sportieve aspect zal er ook heel wat aandacht besteed worden aan de (vip) catering, kinderanimatie, promodorp, inkleding, …

Het is duidelijk dat de organiserende rijvereniging “Gunningenruiters Vissenaken-Glabbeek” niets aan het toeval wil overlaten. 
"Naast nationale partners van LRV nationaal zijn wij zeer blij dat wij al verschillende samenwerkingen hebben kunnen afsluiten met enkele grote namen zoals onder meer Axel Verlooy (EuroHose / Emerald), Horseman, Limagrain, GLS, De Sutter / Top Jumps, Krismar, Beelen Advocaten, Firma Thomas, …" aldus Dries Arnouts namens de organisatie.

De organisatie is ook verheugd dat de voorbereidingen van dit evenement via de sociale media al door meer dan 600 mensen gevolgd worden. Wie het promotiefilmpje deelt maakt kans op twee VIP tickets voor een cava/tapas tafeltje.

Meer informatie over het evenement en eventuele sponsormogelijkheden kunnnen worden bekomen op de website of via Facebook.