Unieke kans op paardenaccommodatie in Waasmunster met binnenpiste

Promo
13 feb 2019
Door Horseman Kristof

NIEUWE PRIJS: Unieke kans op paardenaccommodatie met binnenpiste (15m x 30m) en appartement op ca. 1,3 Ha te Waasmunster! 

 

U vindt deze recent gebouwde hippische accommodatie te Waasmunster, in een rustig straatje, temidden van het groen en toch vlot bereikbaar via de E17 (Gent -Antwerpen), afrit Waasmunster. De eigendom is gelegen in een groene bosrijke omgeving, waardoor U er heerlijk kan  gaan wandelen, zowel te voet als met de paarden en heeft geen geluidsoverlast van de autostrade.

 

Via een oprijlaan komt u aan bij het hippisch gebouw dat vooraan bestaat uit twee verdiepen, waarvan het eerste verdiep een gezellig appartement met terras herbergt en het gelijkvloers het hippisch gedeelte omvat, bestaande ondermeer uit 9 stallen en een binnenpiste naast een bureau-/ontvangstruimte met aansluitend een zadelkamer en een apart toilet, een garage, een bureauruimte en hobbyruimte.

 

De paardenaccommodatie bestaat uit een binnenpiste van 15 m x 30 m met zandbodem, 8 boxen van 3,3 m x 3,3 m en één grote merriebox (3,7m X 6,65m), een ruime zadelkamer en een wasplaats. Op de eigendom bevindt zich ook een verlichte buitenpiste van 25 m x 50 m groot en een overdekte stapmolen voor 4 paarden. Er is een aparte aanpalende loods voor opslag van hooi en stro en rollend materieel.

 

Het woongedeelte is gelegen op het eerste verdiep en omvat op het gelijkvloers een inkomhal, die links toegang biedt tot de garage met elektrische poort en rechts tot een bureau-/ontvangstruimte en hobbyruimte (7,35m X 4m). Deze laatste ruimte biedt veel mogelijkheden. In de inkomhal bevindt zich de centrale trap die ons naar de leefruimtes op de eerste verdieping brengt. Daar hebben we een grote, gezellige en lichte leefruimte met open-keuken (ca. 57m²) . Vanuit de woonkamer hebben we een prachtig zicht op de binnenpiste en toegang tot het ruime terras, dat zuid georiënteerd is. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers en een linnenkamer. De badkamer bevat een lavabo ingewerkt in een badkamermeubel en een ruime inloopdouche. Er werd ook een apart toilet voorzien.

De eigendom is ook voorzien van zonnepanelen.

 

De weides bevinden zich rondom de gebouwen en de mogelijkheid bestaat om 1,5 ha weide aanpalend bij te huren.

 

Deze eigendom is ideaal voor de (semi-)professionele paardenliefhebber!! Unieke kans in het Waasland!

Klik hier voor meer informatie!