Top twintig plaats voor Geert Adriaensen en Geoffroy de Jamblinne op het WK

Eventing
20 okt 2017
Door Horseman Kristof

Op het Wereldkampioenschap voor jonge eventingpaarden in het Franse Le Lion d'Angers hebben intussen alle combinaties hun dressuurproef afgewerkt. Bij de 6-jarigen staat de Britse amazine Izzy Taylor aan de leiding met Monkeying Around (v. Bertouw). Paul Tapner (Bob Chaplin) en Sarah Bullimore (Courouet) staan voorlopig op de tweede en derde plaats.

De beste Belgische prestatie komt van Geert Adriaensen. Hij mocht vandaag zijn dressuurproef rijden met Rafiki. Het duo zien we terug op een twintigste plaats. Lara de Liedekerke - Meier staat op de 29ste plaats met Qc Chica Leena.

In het kampioenschap voor 7-jarigen staat de Nieuw-Zeelander James Avery aan de leiding met Vitali (v. Contender). Plaatsen twee en drie zijn voor Jean Lou Bigot (Aktion de Belheme) en Stephanie Bohe (Classic Royetta).

Dankzij zijn goede proef van gisteren staat Geoffroy de Jamblinne op de zeventiende plaats met Consequent Pia Z. Pietr De Cleene en Djack de la Vega moeten voorlopig tevreden zijn met een 27ste plaats.

Klik hier voor de uitslagen.