Thuisoverwinning voor Laura Deneve

Jumping
19 feb 2019
Door Horseman Kristof

Komend weekend staat de laatste wedstrijd van het indoorseizoen van Winterjumping.be in Zellik op het programma! De voorlaatste GP werd er afgelopen zaterdag gewonnen door Laura Deneve!

In de 1m30 hoge Grote Prijs sprong Deneve naar de overwinning met Cana. Voor haar thuispubliek werd ze ook nog vijfde met Alexander. Sasha Beghuin en Freedom de S.B werden tweede voor Victoria Godimus en Un Prince Derick. Muriel Dens klasseerde zich op de vierde plaats met Ustinov.

Regerend HGVBB jeugdkampioene Anjolie Vanhecke was de beste in de 1m20 reeks met Dietje. Paulien De Pauw reed Daiquiri Droeshout naar de tweede plaats. Victoria Godimus werd derde met Fanon Stop du Noyer en vierde met Un Prince Derick. Celine Couvreur en Joice zagen we terug op de vijfde plaats.

Bert Panneels was goed voor de eerste (Alian Drum) en tweede plaats (Or La Loi) in de 1m15 reeks. Voor Jeroen Seghers en Lazarro was er een derde plaats. Nicolas Schelthout (Jeske van de Meyhoeve) en Chelsy Carlier (Emigrant) vervolledigden de top vijf. Jana Bogaert schreef de 1m10 rubriek op haar naam met Crystal Cruch Z.

Klik hier voor de uitslagen.