Springclinic jonge paarden met Walter Lelie en Yves Vanderhasselt op 26 januari

Promo
24 jan 2019
Door Horseman Kristof

Na een regionale jumping afgelopen zomer pakt het team van 'Jump with Friends' deze maand uit met een springclinic!

Op zaterdag 26 januari organiseren zij bij Sportstal Vanderhasselt in Ternat een springclinic met als thema het rijden en opleiden van jonge paarden.

Terwijl de meeste clinic's telkens door één ruiter worden gegeven, werd er voor deze clinic gekozen voor een duo presentatie met Walter Lelie en Yves Vanderhasselt.
Walter is de jonge paarden specialist bij uitstek. Hij werd al verschillende keren Belgisch kampioen bij de jonge paarden. Yves is dan weer de ideale man om het proces van jong paard naar het allerhoogste niveau toe te lichten. Denk maar aan zijn traject met Jeunesse!

De clinic gaat van start om 20 uur met twee verschillende groepen. De eerste groep zijn jonge ruiters die met jonge paarden rijden. In de tweede groep krijgen we jonge hengsten aan het werk te zien.

In de groep jonge ruiters zullen we Astrid Rooms, Frederik Wuytack en Rik Heylen aan het werk zien. Bij de hengsten nemen er drie 5-jarige hengsten deel. Frederik Dekens brengt Balouto van Paemel Z mee, Ben De Craene zal Opium JW van de Moerhoeve meebrengen en Dieter Vermeiren zal met Opium vd Middelstede meerijden.

Voor meer informatie: Eventpagina Springclinic