Slotdag ET Auction is aangebroken

Promo
22 jan 2018
Door Horseman Kristof

Sinds 18 januari is de veiling van ET Auction geopend met alweer een sterke collectie! 

De moeders van de embryo's uit onze collectie bestaan onder andere uit de 1,60m GP merries Walnut de Muze, Amaryllis, de moeder van de Olympische Hardrock Z, de volle zus van Big Star en de moeder van Patrice Delaveau's nieuwe toppaard Urcos de Kerglenn. 

De nabije moederlijnen van Ratina Z, Rahotep de Toscane, Nelke van't Waterschoot, Aristo Z en Arko III, Josephine vd Bisschop, Mylord Carthago en 's werelds beste paard van 2002 Butterly Flip zijn eveneens rechtstreeks vertegenwoordigd in deze collectie van de ET Auction. 

Om de collectie compleet te maken wordt er een embryo geveild van de beloftevolle STX cyclus winnaar, de halfzus van Daniel Deusser's volgende toppaard Hidalgo VG, uit een BWP kampioenenmerrie en uit de 1.40m merrie Taffia. Taffia is de halfzus van Belle Dame D van Penelope Leprovost en de volle zus van Paradigm, het legendarische paard van Mario Deslauries! 

Hengsten als wereldkampioen Vigo d'Arsouilles, nummer één van de wereld Halifax van het Kluizebos, Comme Il Faut, Cicero Z, Taran de la Pomme, Catoki, Toulon, Number One d'Iso Un Prince, Bamako de Muze, en Malito de Reves hebben geen verdere uitleg meer nodig. Deze tophengsten worden vervolledigd met de jonge generatie topverervers zoals El Torreo de Muze, Eames de Hus, Andiamo Semilly, Scendro en Fantomas de Muze! 

De online veilig vindt plaats van 18 tot 22 januari 20u00 op www.et-auction.be