Sea Coast Chaiton F Z en Jos van d'Abdijhoeve leveren winnaars vrijspringen Aalter

Fokkerij
19 feb 2019
Door Horseman Kristof

De voorbije weken waren er overal in het land oefennamiddagen en avonden vrijspringen voor jonge paarden!
BWP Zuid-Oost-Vlaanderen organiseerde afgelopen zondag hun jaarlijkse wedstrijd vrijspringen in Aalter!

De reeks voor 2-jarigen werd gewonnen door Raysinaa des Brigannes. Zij is een dochter van Sea Coast Chaiton Z die met Frederik Dekens vorig jaar schitterde op het WK in Lanaken. De moeder is een dochter van French Buffet. Fokker en eigenaar is Meganne De Bock.
Rocca De Rigo - De Regor (v. Nadal Hero & DB) behaalde een tweede plaats. Op de derde plaats kregen we Real Diva vd Slypshoek (v. Ogano Sitte). Voor Razzia de Regor (v. Gino H) was er een vierde plaats. Hij is een zoon van Gregory Wathelet zijn Melia de Regor. Rebekka van 't Zorgvliet (v. Emerald van 't Ruytershof) sprong naar de vijfde plaats.

Bij de 3-jarigen was Josje vd Heffinck (VDL Groep Jos van d'Abdijhoeve x Quinn vd Heffinck) de beste. Haar grootmoeder is Isolde vd Heffinck die op vijf sterren niveau actief is. Quid Pro Qua vd Axelhoeve (v. Dieu-Merci van T&L) zagen we terug op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Quisme van Spieringenberg (v. Denzel van 't Meulenhof). Quincy van Heiste (v. Quinn vd Heffinck) en Cuba Libre TS Z (v. Cornet Obolensky) werden vierde en vijfde.