Recordbedrag voor dochter Ratina Gamma Z tijdens Z Online Auction

Fokkerij
12 jun 2018
Door Maxine Van Molecot

Vanavond sloot de 4-daagse Z Online Auction af met een fantastische apotheose! Fortina Z, dochter van de Olympisch gouden hengst For Pleasure en de kloon van de Olympisch gouden Ratina Z werd verkocht aan Mevr. Allix uit Zwitserland voor een recordbedrag van € 142.000!

Zeven hoogst exclusieve merries werden te koop aangeboden in de Z Online Auction, 5 van hen werden verkocht. Fortina Z verhuist naar Zwitserland. Lady D van ’t Roosakker, de volle zus van Kassander van ’t Roosakker werd voor € 69.000 gekocht door het Belgische Stud 2000, de fokkers van onder andere Dominator 2000 Z. Narcotique van ten Bos, dochter van Daytona de Muze, vindt haar nieuwe thuis in Brazilië. Tuttifrutti Pommex Z, dochter van Narcotique de Muze II, en Calgot Verdi, dochter van wereldkampioene Liscalgot, behaalden het vooropgestelde bedrag niet en blijven bij de verkoper.

Een veiling als deze is niet mogelijk zonder het vertrouwen van onze verkopers en de vastberadenheid van onze kopers. Er werden enkel merries aangeboden van de allerhoogste kwaliteit, dit werd geapprecieerd door het koperspubliek hetgeen resulteerde in een onverhoopt resultaat!

Klik hier voor een volledig overzicht van de verkochte paarden.

Bron: 
Persbericht Zangersheide