Radiografische keuring voor fokkerij & panelgesprek op 7 maart bij Hippo-Lux

Promo
05 mrt 2018
Door Horseman Kristof

Dierenarts An Van Molle en Geert Helsen nodigen u graag uit op een gratis informatieavond voor paardeneigenaars en fokkers. Deze avond gaat door op woensdag 7 maart.
Wij ontvangen u graag om 19u00 met een hapje en een drankje op Hippo-Lux, KI service center, Zandstraat 11, 3381 Glabbeek.

Om 19u30 starten we met een presentatie: “Zin en onzin van radiografische keuring voor de fokkerij” door Maarten Oosterlinck, DVM, PhD, Dipl. ECVS, dienst Heelkunde voor de grote Huisdieren, faculteit diergeneeskunde, Universiteit Gent.

Daarna volgt een panelgesprek, o.l.v. moderator Sven Bols, provinciaal voorzitter BWP Brabant & manager Horseman Auction: ”De toekomst van de Belgische fokkerij” uit een ooghoek van Axel Verlooy (eigenaar van EuroHorse), Hubert Hamerlinck (eigenaar van Stoeterij Van de Heffinck), Paul Peeters (eigenaar van de Rostal & voorzitter BWP hengstenhouders) & Kees Van den Oetelaar (directeur van AES-stamboek).

Deelnemen aan deze interessante avond kan door zich per mail in te schrijven (anvanmolle@hotmail.com). Indien dit niet mogelijk is, kunt u ook telefonisch inschrijven (0498 609 634). Gelieve uw naam en het aantal personen te vermelden. Mogen we u wel vragen dit te doen ten laatste op vrijdag 2 maart.