Prachtig landhuis met bijgebouwen op ca. 3ha te Hulst

Promo
05 okt 2017
Door Horseman Kristof

Juist over de grens met België vind je deze prachtige eigendom, gelegen in het groen. Hulst is makkelijk bereikbaar via de E34 (Antwerpen-Knokke).

De eigendom bestaat uit een landhuis met zwembad en bijgebouw, een stalgebouw met 5 ruime boxen, een buitenpiste en voldoende weiden. Het geheel werd opgericht in 2015 en is dus zo goed als nieuw.

Het landhuis, dat met luxueuze materialen werd afgewerkt zoals eik, natuursteen,..., bevat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een grote open leefkeuken (volledig geëquipeerd) en een gezellige woonkamer met open haard. Vanuit zowel de leefkeuken als de woonkamer heeft U een prachtig zicht op het verwarmd zwembad, de stallen en de achterliggende weiden. Verder is er op het gelijkvloers nog een bureau en een douchekamer.  Op het eerste verdiep bevindt zich de mastersuite bestaande uit een masterbedroom met directe toegang naar een zeer ruime en luxueuze badkamer en dressing. Op dit verdiep zijn er ook 2 royaal bemeten kinderslaapkamers met mooie inbouwkasten, die elk aansluitend een zeer ruime douchekamer hebben. Op het tweede verdiep zijn er nog 2 slaapkamers, een douchekamer en een technische ruimte. Aansluitend aan de woning is een bijgebouw waar een dubbele garage en een polyvalent ruimte op het eerste verdiep in ondergebracht zijn. De woning beschikt ook over een kelder.

Naast de woning bevindt zich het stalgebouw dat onderdak biedt aan 5 paardenstallen en een wasplaats, voldoende opslag en zelfs een garage voor een tweepaardsvrachtwagen of trailer. Verder is er nog een grote buitenpiste met verlichting die in hout omheind en voldoende weiden, die in hout omheind zijn.

Het zwembad, de centrale vijver en de fraai aangelegde tuin, uitgerust met automatische beregening, completeren het geheel.

Een prachtige eigendom voor de paardenliefhebber die in alle luxe wil wonen! 

Via deze link is meer informatie terug te vinden.