Met dominick paardendekens warm en comfortabel de winter in

Promo
17 dec 2018
Door Horseman Kristof

Voor de komende winter zijn de uiterst kwaliteitsvolle dominick paardendekens terug beschikbaar via Stal d'IVE voor de Belgische markt.  Deze dekens zijn niet enkel sterk, maar beperken door hun unieke pasvorm ook schuurplekken.

In het gamma van staldekens bieden wij 3 versies aan. Zo is er de LITE, te gebruiken als onderdeken, transportdeken of voor de warmere najaarsdagen. En voor de koude winterdagen hebben wij voor u een 200gr of 350gr warme staldeken.

Daarnaast is er ook een assortiment weidedekens in de 3 versies LITE, 200gr en 300gr. En als wedstrijddeken kan u bij ons terecht voor coolers en fleece dekens.

Daarnaast bieden wij nu ook onderleggers aan die mooi in vorm blijven en zeer goed van kwaliteit zijn om een mooie borduring aan te kunnen brengen.

Aarzel niet ons te contacteren op 0476/22 90 02 of ive-horses@telenet.be voor meer details en prijzen. Maak gerust een afspraak en wij komen graag bij u langs op stal om de dekens te passen op uw paarden. Grotere aantallen worden steeds aan interessante voorwaarden aangeboden.

Op onze website vindt u alvast een overzicht van de aangeboden dekens en prijzen.