Meer dan enkel topsport tijdens drie ster wedstrijd Opglabbeek

Promo
04 aug 2017
Door Horseman Kristof

Het is ondertussen uitgegroeid naar een jaarlijkse traditie, de CSI 3* + 1* van Opglabbeek tijdens de tweede week van augustus. Tijdens deze wedstrijd van 3-sterren niveau zullen de beste ruiters van de wereld zich meten met elkaar om naar huis te kunnen gaan met de prijzenpot van maar liefst €125.000 verspreid over alle proeven. Dé headliners zijn uiteraard de 4 proeven die meetellen voor de Longines Ranking, de zogenoemde wereldranking.

Als dit nog niet genoeg motivatie is voor de ruiters, is er ook nog het feit dat de grote prijs op zondag meetelt als kwalificatie voor de wereldruiterspelen van 2018! 

Hier stopt het niet! Dit evenement is het grootste evenement van het jaar, maar niet enkel dankzij de paardensport. Simultaan zal Limagro ook weer plaatsvinden, dé land-en tuinbouwbeurs van Limburg welk dit jaar weer enorm veel bezoekers zal trekken. Met een 100-tal stands van landbouwmachines, (pluim-)vee en andere dieren, foodtrucks, etc.. is er voor ieder wat wils.

Het sportief programma zal worden aangevuld met oa. Eurocup dressuur finales, de Belgian foal auction, etc...

Met andere woorden: Topsport, Ambiance & Entertainment zullen de facetten worden die van dit event een ware ervaring gaan maken!

Klik hier voor het volledige programma.