Maak uw Horseman-dromen waar … op de Horseman Elite Auction

Promo
04 sep 2017
Door Horseman Kristof

Auction Antwerp & Flanders Mare Auction bundelen in 2017 opnieuw hun krachten! Ook sterke man, Axel Verlooy en zijn team erkennen het succes van dit partnership en scharen zich achter het evenement dat werd omgedoopt tot “Horseman Elite Auction” en dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 9 september in ’t Azelhof!

De sensationele collectie biedt een antwoord op al uw paardendromen met hooggekwalificeerde drachtige merries, embryo's met unieke afstamming, topveulens en zorgvuldig geselecteerde jonge topsportpaarden.
De volle zus van Arko III, de volle zus van BWP Sieger hengst Manchester Van ’t Paradijs, een Bamako de Muze merrie uit de volle zus van Hello Sanctos, een Chatman merrieveulen uit de moeder van Olympiadepaard Gunder vd Pereboom of een embryo uit de volle zus van Emerald, dit zijn slechts enkele voorbeelden van het uitzonderlijke niveau wat aan u zal worden voorgesteld. Ontdek de volledige collectie op www.horseman.auction!

U wordt op de veilingavond onthaald in een vernieuwde opstelling aan een sfeervolle “Bubbel-tafel” of een VIP-tafel met diner. Laat u & uw klanten verwennen en reserveer alvast uw plaatsje op www.horseman.auction.

De nieuwe veilingdatum is gelinkt aan de “Horseman Masters”, een internationaal  concours van 7 tot 10 september in de prachtige buitenpistes van het Azelhof, met maar liefst drie Longines Ranking proeven én extra prijzengeld.

Jonge springpaarden krijgen hun kans op vrijdagavond 8 september tijdens de Emerald Freejump contest, selectiewedstrijd voor Halve Finale Jumping Mechelen. Inschrijving mogelijk op onze website.

U kan ons uiteraard contacteren voor alle bijkomende informatie!

Auction Antwerp & Flanders Mare Auction.

Bron: 
Persbericht Horseman Elite Auction