KBRSF presenteert: De Ambassadors Club

Varia
17 okt 2018
Door Horseman Kristof

Na de Circle of Honour, waarin de grote namen uit de paardensport, die zelf niet meer op internationaal niveau deelnemen, zetelen en op regelmatige basis de koppen samensteken om hun kennis te delen en de Belgische sport naar een hoger niveau te tillen, komt KBRSF-voorzitter Stephan Detry met een tweede dergelijk initiatief.

Met de Ambassadors Club creëert KBRSF een tweede panel van experten, zij het dan met een vaak andere achtergrond.  Enerzijds vinden we in deze club een aantal grote namen uit de publieke wereld, die belangeloos hun expertise willen inzetten voor de Belgische paardensport. Lifestylefotograaf Henk Van Cauwenbergh, gerenommeerd kunstenaar William Sweetlove, Topcateraar Eric De Bisschop (Outré), sportjournalist Stefaan Lammens  en kinesist van de Rode Duivels Lieven Maesschalk zullen deel uitmaken van deze club. Zij worden bijgestaan door enkele prominenten uit de paardenwereld: Bart Vandecasteele, succesvol fokker en eigenaar van ondermeer Espoir (Pieter Devos), en Bram Vandewalle, hoofd van de organisatie van verschillende grote shows, waaronder de Longines Series van Parijs, Hong Kong,…. Wim Maenhaut, succesvol ondernemer en vader van internationale springamazone, Jolien Maenhaut, neemt tenslotte de taak van voorzitter voor zijn rekening.

Net zoals de Circle of Honour zal ook de Ambassadors Club regelmatig samenzitten om te brainstormen over de ontwikkeling van onze prachtige sport!

Eerste punt op de agenda… Het Equigala ’19, waarover snel meer informatie volgt!

Bron: 
KBRSF