Karline en Christophe De Brabander hun eerste BLOG vanuit Parijs

Blog
02 dec 2016
Door Horseman Kristof

Tijdens de Paris Gucci Masters zijn het Karline De Brabander en haar jongste broer Christophe die voor Horseman een dagelijkse BLOG schrijven over hun deelname aan deze wedstrijd.

In deze eerste BLOG blikken zij terug op het vertrek richting de Franse hoofdstad en hun eerste wedstrijddag.

"Hallo iedereen,

Wij hebben de eer gekregen de eerste blog te mogen schrijven voor Horseman.be en daar zijn we heel blij mee. 

Woensdag zijn we op de middag vertrokken richting Parijs met Elvis en Fantomas die deze keer vergezeld worden door een dame "Genève". 
Annelies Van Gestel heeft me gevolgd vanuit Gent en Christophe is tegen de avond naar hier gekomen en die heeft Genève dan nog eens in de wedstrijdpiste gereden. 
Daarna zijn we iets kleins gaan eten en vroeg in bed gekropen aangezien Elvis deze ochtend al de vroege shift had.

De eerste shift verliep naar wens - een foutloze omloop en een 6e plaats voor Elvis, net zoals vorig jaar in de openingsproef. De overwinning bleef wel in België dankzij Zoë Conter. 


Tegen de middag moesten Christophe en Genève aantreden. Genève is niet gewend om in zo'n piste te lopen en Christophe rijdt nog niet zolang hogere proeven dus kunnen we hun de moeilijke start vergeven. Des te gemotiveerd is Christophe voor morgen! 

Meteen daarna moest Fantomas aantreden. Met een kleine fout in het begin van het parcours zijn we zeker tevreden. 

Straks gaan we naar de proef van de 5 ster kijken om te zien en te leren hoe het moet. Daarna staat er nog een gala avond op het programma waarbij papa en zijn vrienden ons komen vergezellen. En morgen zal het weer vroeg dag zijn...

Tot morgen voor onze tweede blog."