Kannan en Dakar VDL leveren winnaars in Opglabbeek

Jumping
12 feb 2019
Door Horseman Kristof

Niet alleen de jonge hengsten kwamen het voorbije weekend in Opglabbeek aan de start, ook de jonge springpaarden van 4 tot 7 jaar oud sprongen er hun proeven in de 'Future Stars Acadamy'!

In de reeks voor 7-jarigen sprong Caro Baerts naar de overwinning met de Kannan zoon Khan van de Kattevennen Z. Van de Kattevennen is de fokkerij van Leon Spronken. Charlotte Philippe en Godiva S (v. Andiamo) eindigden op de tweede plaats. De Ier Kevin Thornton werd derde met Majinksi (v. Cornet Obolensky). Michael Joly (Dicaprio Z, v. Darco) en Marc Bastiaens (Muffin, v. Bufero van het Panishof) vervolledigden de top vijf.

Lennerd Jochems en Noortje S (v. Dakar VDL) van fokker Louis Sips wonnen bij de 6-jarigen. Het duo kroonde zich afgelopen zomer in hetzelfde Sentower Park tot kampioen van de SBB competitie. De Fransman Francois Herbecq werd tweede met Navaronne (v. Deauville de la Vie). Jan Vlemmix en Nutella vd Zandhoeve (v. Diamant de Semilly) namen de derde plaats voor hun rekening. Voor Ruben Houben en No Nonsens van Vsa Versa Z, (v. Nonstop) was er een vierde plaats. Guy Janssens klasseerde zich op de vijfde plaats met de Emerald zoon Nostalgie.

Klik hier voor de uitslagen.