Jump with Friends op 16 en 17 juni

Promo
11 jun 2018
Door Horseman Kristof

Komend weekend staat er bij Stoeterij Mivaro in Dilbeek een gloednieuwe regionale springwedstrijd op het programma. Vijf jonge ruiters hebben met hun 'Jump with Friends' de stap gezet om een twee dagen durende jumping te organiseren. 

Zaterdagavond = showavond voor de jeugd

Op zaterdag 16 juni zijn er proeven van 80 cm, 90 cm, 1m, 1m10 en 1m20 hoog.
Het avondprogramma staat volledig in het teken van de jeugd. Eerst is er het kruisjespringen powered by Winterjumping.be
In deze proef krijgen de talenten van de toekomst de kans om GRATIS een parcours met kruisjes van 30 cm hoog te springen. Aansluitend is er een showproef voor pony's. In deze 'Garage De Plecker' proef staan de hindernissen gebouwd op een hoogte van 80 cm en nemen teams van twee combinaties het tegen elkaar op. Het snelste duo gaat naar huis met de beker.
Deelname kost 10 euro per team en inschrijven kan via de organisatie (jumpwithfriends1@gmail.com). Zowel bij de kruisjes als ponyproef krijgt elke deelnemer een prijs. 

Belangrijk: zowel VLP als LRV ruiters kunnen deelnemen aan de showproeven

Grand Prix en BBQ op zondag

Op zondag 17 juni wordt er gestart met een 85 cm proef en nadien volgen er nog 95 cm, 1m05 en 1m15 rubrieken. We sluiten deze eerste editie af met de 1m25 hoge Grote Prijs gesponsord door De Vershoeve en De Grenshoeve. Parcoursbouwer van dienst is Joris Pauwels. 

Daarnaast is er zondagnamiddag ook een BBQ in samenwerking met L&F Meat. In voorverkoop betaal je 18 euro en aan de kassa 20 euro. Kaarten zijn bij de organisatie verkrijgbaar of te bestellen via mail (jumpwithfriends1@gmail.com). Voor deze prijs krijg je 4 stukken vlees en een ruime keuze aan salades en sauzen.

Aan prijzen geen gebrek

Er is ook een Stephex zadelkast te winnen. De beste combinatie van de 1m20 reeks op zaterdag en de Grote Prijs op zondag gaat naar huis met deze prachtige zadelkast.
Daarnaast zijn er ook nog mooie en waardevolle naturaprijzen te winnen dankzij CWD (hoofdstel en waardebonnen), EquiVets (gratis keuring paard), Horse Lounge (waardebonnen), Hippo Revue, Paardenostopaat Jelle Hoorens (waardebonnen), Godiva (de beste chocolade ter wereld), Lieven Hendrickx Horse Supplements (naturaprijzen en verzorgingsproducten), ...

Inschrijven kan via Equibel.