"Jong BWP Dag" powered by Horseman op 5 mei

Promo
24 apr 2018
Door Horseman Kristof

Op 5 mei trekt Jong BWP er weer op uit! Ditmaal trekken we naar de provincie Limburg en zelfs even over de grens naar onze Noorderburen. Het zal een volledig dagprogramma zijn. Het thema van de Jong BWP Dag is 'So You Think You Can Ride?'

We beginnen onze uitstap op 5 mei bij Stal Joppen in Maasbree. Loewie Joppen stichtte zijn internationale handelsstal in 1999. Hij en zijn team trainen dagelijks circa 35 paarden. Leuk weetje is dat de BWP hengsten Kafka van de Heffinck en Jamal van de Heffinck momenteel door Stal Joppen worden uitgebracht in de sport onder het zadel van Rodrigo Almeida.
Vervolgens trekken we naar Stal Ehrens. Rob en Robbert Ehrens leren ons graag enkele tips en tricks voor het aanrijden van jonge paarden.
Voor ons derde bezoek keren we terug over de landsgrens en trekken naar Meeuwen-Gruitrode.... naar Stoeterij Dorperheide! Niemand minder dan Katrien Hulsbosch, die enkele jaren werkzaam was bij de familie Philippaerts, zal ons rondleiden doorheen de accommodatie. Ze zal ook de sportstal, de trainingsfaciliteiten, de fokkerij en de hengsten toelichten.

Afsluiten doen we gezellig bij Het Hoeve Terras in Bocholt, waar we aan een zeer democratische prijs kunnen tafelen. Dat wil je toch niet missen? 

Inschrijven is noodzakelijk!
Iedereen tussen 16 en ongeveer 40 jaar, met een hart voor BWP, is welkom.
Stuur een e-mail naar info@bwp.be met als mededeling 
'Jong BWP Dag 2018'. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres toe te voegen.
Op 27 april worden de inschrijvingen afgesloten.

Tijdens de middag zal er mogelijkheid zijn tot een broodjeslunch.
Deelnemersbijdrage: 5 euro
Lunch en avondmaal op eigen kosten.