Jérôme Guery verwelkomt Bacardi les Hauts van Dominique Hendrickx

Transfer
12 mrt 2018
Door Maxine Van Molecot

Aan onze redactie werd vandaag gemeld dat Bacardi les Hauts (v. Rexar du Houssoit) van stal zal veranderen. Net als enkele andere talenten zal de schimmel verhuizen naar de stallen van Jérôme Guery. Onze landgenoot heeft nu heel wat goede paarden op stal om het outdoor seizoen te starten.

Dominique Hendrickx wil de elfjarige ruin de kansen geven om door te groeien naar het allerhoogste niveau. Daarom besloot hij om Bacardi door Guery te laten rijden. Onze landgenoot zal de schimmel eerst meenemen naar een concours in eigen land om dan daarna op het allerhoogste niveau te starten. De ruin zal zo zijn debuut kunnen maken in de Global Champions Tour en de Belgische driekleur kunnen verdedigen op landenwedstrijden.

Bacardi les Hauts werd sinds eind 2015 gereden door Dominique Hendrickx. Samen kenden ze al enkele mooie successen. Zo werden ze vorig jaar nog negende in de CSI4* Grote Prijs in Poznan. Ze namen ook al deel aan enkele landenwedstrijden. Daarvoor zagen we Hannes Bruyneel en Brent Gaublomme in het zadel van de ruin.