Guido Hornesch en Valentijn De Bock verlaten Valkenswaard met winst

Jumping
18 jul 2018
Door Horseman Kristof

Naast de finales voor jonge paarden stonden er vandaag in Valkenswaard ook de troosting rubrieken op het programma. Zowel bij de 6- als 8-jarige paarden kregen we daarin een Belgische winnaar. In die laatste reeks was Guido Hornesch de beste met de BWP'er Kyra (v. Thunder van de Zuuthoeve). Nick Vrins werd derde met Amie de Favi (v. Diamant de Semilly) en vijfde met Kadaffi van Orti (v. Diamant de Semilly). Tom Sneppe reed Kismet van de Lentakker (v. Lordanos) naar de zesde plaats. 

Met de Emerald van 't Ruytershof dochter My Way B&V won Valentijn De Bock de reeks voor 6-jarigen voor Melanie Gelin en Alana Hero Z (v. Aganix du Seigneur). Tom Dhaeyere volgde op de vijfde plaats met Marcos van de Oude Heihoef (v. Elvis ter Putte). 

De Bock eindigde ook nog op de tweede plaats bij de 5-jarigen met Nutellah-C & Db (v. Inshallah de Muze). James Peeters en Narengo Stb (v. Bisquet Balou C) klasseerden zich op de derde plaats. Peeters werd ook nog zesde met Nadal Hero &Db (v. Kannan). Sonia Stacquez en Stakkira 6 (v. Stakkato) werden vijfde. Bij de 7-jarigen kwam de beste Belgische prestatie van Stephanie Andries en Lysanne van 't Winnenhof (v. Elvis ter Putte) op de derde plaats. Plaatsen vier en vijf waren voor Thomas De Wit (Tools DW Z, v. Toulon) en Jordy van Massenhove (Lancetti v Zorgvliet, v. For Joy van 't Zorgvliet).

Klik hier voor de uitslagen.