Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z zegevieren in de Grote Prijs van Lier

Jumping
22 okt 2017
Door Horseman Kristof

Veertien combinaties streden vanavond in de barrage van de twee sterren Grote Prijs in Lier om de overwinning. Benny Naessens en de 8-jarige BWP merrie Just In Time (v. Nonstop), op donderdag nog winnaars van een 1m40 rubriek, hadden de snelle tijd van 37:22 seconden neergezet, maar een springfout bracht hen op de negende plek.

De winst ging zo naar Antares amazone Gudrun Patteet en de 11-jarige Sea Coast Pebbles Z (v. Picasso Z). Met het fokproduct van Yves Clercx won Patteet in een tijd van 38:95 seconden. De Nederlander Daan van Geel reed zijn KWPN ruin Djam (v. Canturano I) naar de tweede plaats in 39:24 seconden.

Wilm Vermeir en de 8-jarige sBs merrie Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme) volgden op de derde plaats. Dalila is een halfzus van Vermeir zijn GP-merrie Gentiane de la Pomme. Cassio Rivetti en Ulahop Boy (v. Lamm de Fetan) eindigden op de vierde plaats. Zoe Conter en Irenice Horta (v. Vigo d'Arsouilles) klasseerden zich op de vijfde plaats. Voor Christophe Vanderhasselt en Identity Vitseroel was er nog een zevende plaats.

Klik hier voor de uitslag.