GP-winst voor Falco van Spieveld in Harrisburg

Jumping
22 okt 2017
Door Horseman Kristof

De Belgische paarden laten overal ter wereld van zich horen, zo ook op de drie sterren concours van Harrisburg. Daar kregen we een Belgisch gefokte top vijf in de 1m60 hoge Grand Prix.

Nicole Walker won deze Grote Prijs met de 12-jarige BWP'er Falco van Spieveld (v. Toulon). Zij reed Andre Vercauteren zijn fokproduct naar de overwinning in een tijd van 30:77 seconden. 
De 9-jarige sBs merrie Chanel du Calvaire (v. Luccianno) van fokker Andre Dujacquier werd tweede (31:51) met Francois Lamontagne.

Ali Ramsay en de 10-jarige BWP merrie Hermelien vd Hooghoeve (v. Tangelo van de Zuuthoeve) volgden op de derde plaats. Hermelien werd gefokt bij Jan en Herman Van Dyck.
Voor Emily Moffitt en de eveneens 10-jarige BWP'er Hilfiger van de Olmenhoeve (v. Dulf van den Bisschop - fokker Robert Van Den Branden) was er een vierde plaats. Hilfiger zagen we in België nog aan het werk met Gilles Thomas en Astrid Rooms.

De vijfde plaats was voor de BWP merrie Hadja van Orshof (v. H&M Cabrio van de Heffinck) en Kelli Cruciotti. Van Orshof is de fokkerij van Michael Van Orshoven.

Klik hier voor de uitslag.