Gilles Thomas doet er nog een overwinning bij

Jumping
10 dec 2017
Door Horseman Kristof

Meervoudig Belgisch jeugdkampioen en voormalig Europees kampioen Gilles Thomas is aan een sterke slotdag bezig op de twee sterren concours van Opglabeek. Nadat hij vanochtend de 1m35 reeks won, was hij nu ook de beste in de finale voor 7-jarige paarden.

Met de BWP ruin Konak (v. Nabab de Reve) won hij deze finale in een tijd van 35:87 seconden. Leonie Peeters is ook aan een sterke reeks bezig met Tinkoucha Hero Z (v. Tinka's Boy). Zij behaalden een tweede plaats in 36:77 seconden. Eind vorige maand eindigde het duo ook al in de top vijf van de finale in Lier.

Joe Clee reed Fusion (v. Corland) naar de derde plaats. Voor Pieter Keunen en Quitero VZ (v. Quintero) was er een vierde plaats. Niklas Arvidsson en Komeet vd Bisschop (v. Nabab de Reve) behaalden een vijfde plaats. Komeet werd als veulen verkocht op de BWFA veiling in Beervelde. Hij is de halfbroer van de voor sBs gekeurde hengst Lector vd Bisschop (v. Bamako de Muze) en de voor BWP goedgekeurde hengst Fantomas de Muze (v. Sandroy Boy).

Klik hier voor de uitslag.