Full house in het Azelhof met topruiters aan de start deze week

Promo
14 feb 2017
Door Horseman Kristof

Binnen enkele weken is er de twee weken durende Spring Tour van het Azelhof. Maar deze week is er eerst nog een internationale indoor concours.

Ondanks dat vele ruiters al in Spanje of Portugal aan het werk zijn om hun outdoorseizoen voor te bereiden, kan Mike Hazebroek uitpakken met een sterk deelnemersveld, maar vooral een deelnemersveld dat volledig volzet is.

Uit eigen land komen toppers zoals Niels Bruynseels (winnaar Grote Prijs Basel vorige maand), Wilm Vermeir (laatste weken goed voor verschillende GP-klasseringen), Christophe Vanderhasselt (niet meer uit de prijzen weg te denken), Dirk Demeersman (100 % focus op de springsport sinds hij gestopt is als bondscoach), Jeroen Appelen (vorige week nog GP-winst op de Gold League in Meerdonk), Jeroen De Winter (winnaar U25 Mechelen en WEN Grand Prix), Gilles Thomas (Europees en Belgisch Junioren kampioen), en vele anderen aan de start!

Andere grote namen die deelnemen zijn Stephex Stables ruiter Lorenzo de Luca (tweede plaats tussen klassement Wereldbeker), Euro Horse ruiter Harrie Smolders (finalist Rio en tweede plaats Wereldbeker finale), Emanuele Gaudiano (altijd goed voor een snelle rit), Henrik von Eckermann (niet te onderschatten Zweedse topper), ....

Met zulke namen is een bezoek vanaf donderdag aan het Azelhof meer dan de moeite waard.